Det var en målfest da Danmarks U19 hold skulle spille topkamp mod England i Gruppe 9 til EM-kvalifikationspillet. Kampen endte 4-2 til England, der har et af de stærkeste U19 trupper i Europa, men de danske trooper formåede, at give englænderne en svær kamp.

Op indtil d. 49. Minut stod der 0-0 i kampen, men England tog føringen med et mål fra Sonny Perkins. Kort efter reducerede Oliver Ross, men efter 3 minutter formåede englænderne, at score 2 mål inden for 1 minut og tog føringen igen. Kampen sluttede med et sidste mål til England i overtiden og dermed sikrede England sig 1. Pladsen midlertidigt i Gruppe 9.

U19 EM skal spilles i Malta i fra 3-16 Juli 2023. Hvis Danmark skal sikre sig en plads videre til eliterunden, hvor de endelige deltagere til slutrunden skal findes, skal de mindst ende på 2.pladsen i gruppen, hvilket de er favoritter til.