Unibet

Her finder du den komplette TV-oversigt for fodbold VM 2022 som sendes direkte på DR og TV2’s kanaler. Hele eller dele af slutrunden vil formentlig også kunne streames på TV-selskabernes digitale platforme DRTV og TV2 Play. VM-oversigten er endnu ikke blevet præsenteret, men det bliver den formentlig først på efteråret 2022. Derimod er der allerede nu et kampprogram, hvor du kan se, hvilke kamptider og datoer, som gælder for samtlige kampe. Vær opmærksom på, at det er starttider for kampene, der er lagt op og at udsendelsen inden en kamp kan begynde tidligere.

FODBOLD VM 2022 TV-TIDER

TV-TIDER VM-SLUTSPILLET

Dato Tid Kamp Kanal
Lørdag d. 3. december 2022 16:00 Holland vs. USA TV2
Lørdag d. 3. december 2022 20:00 Argentina vs. Australien DR
Søndag d. 4. december 2022 16:00 Frankrig vs. Polen DR
Søndag d. 4. december 2022 20:00 England vs. Senegal TV2
Mandag d. 5. december 2022 16:00 Japan vs. Kroatien TV2
Mandag d. 5. december 2022 20:00 Brazil vs. South Korea DR
Tirsdag d. 6. december 2022 16:00 Marokko vs. Spanien DR
Tirsdag d. 6. december 2022 20:00 Portugal vs. Schweiz TV2
Fredag d. 9. december 2022 16:00 Kroatien vs. Brasilien DR
Fredag d. 9. december 2022 20:00 Argentina vs. Holland TV2
Lørdag d. 10. december 2022 16:00 Marokko vs. Portugal TV2
Lørdag d. 10. december 2022 20:00 England vs. Frankrig DR
Tirsdag d. 13. december 2022 20:00 Argentina vs. Kroatien DR
Onsdag d. 14. december 2022 20:00 Marokko vs. Frankrig TV2
Lørdag d. 17. december 2022 16:00 Bronzekamp

Kroatien vs. Marokko

TV2 Sport
Søndag d. 18. december 2022 16:00 Argentina vs. Frankrig TV2 Sport
Vinder Argentina

Samtlige tider i vores VM-oversigt er angivet i dansk tid. Vær venligst opmærksom på, at vores fodbold VM 2022 TV-tider og kanaler kan blive ændret med kort varsel samt at Fodbold-vm.com ikke er ansvarlig for dette.

📺 Komplet oversigt med TV-tider fodbold VM 2022

De danske TV-udsendelser fra VM i fodbold 2022 vil finde sted på DR’s og TV2’s kanaler. TV-selskaberne har flere gange sendt store slutrunder sammen og plejer på den her måde at kunne tilbyde meget velproducerede fodboldudsendelser.

Når flere TV-selskaber deler en slutrunde, deles kampene mellem selskaberne på en så retfærdig måde som muligt. Man viser så lige mange kampe fra gruppespillet og man deler ottendedelsfinalerne, kvartfinalerne og semifinalerne. Oftest betyder det, at begge kommer til at vise lige mange kampe samt at de begge får æren af at vise Danmarks kampe.

Fodbold-VM trækker høje seertal

Et verdensmesterskab i fodbold fører til en folkefest i TV-sofaerne verden over, uanset om seernes egne landshold kvalificerer sig til slutrunden eller ej. Efter verdensmesterskabet i 2018 præsenterede FIFA tallene for, hvor mange der fulgte de forskellige kampe. Det samlede antal seere for hele mesterskabet nåede op på 3,572 milliarder, hvilket svarer til cirka halvdelen af verdens befolkning, som så i hvert fald et par minutter af en kamp. Det gennemsnitlige tal for en kamp i slutrunden var på 191 millioner seere, mens den store finale mellem Kroatien og Frankrig blev fulgt af svimlende 1,12 milliarder mennesker.

Hvis man i stedet ser på seertallene for det danske VM-publikum, så var det også imponerende høje tal man kunne fremvise. Da Danmark spillede ottendedelsfinale mod Kroatien så 2.352.000 med, da seertallet var højest, hvilket ifølge DR Medieforskning gjorde kampen til det mest sete TV-program i Danmark i fire år.

TV-rettigheder til kommende fodbold VM

Allerede nu står det klart, at det ikke bliver sidste gang DR og TV2 deler VM-udsendelserne. I december 2020 meddelte DR og TV2, at de havde forlænget deres samarbejde og sikret sig rettighederne til at sende herrernes VM i fodbold i 2026.

Alle fodboldslutrunder fra 2022 til 2028 bliver sendt på TV2 og DR, som har sikret sig rettighederne til at sende slutrunderne i fællesskab. Nogle af kampene vises på TV2 Sport og TV2 Sport X, som kræver et abonnement. Kvindernes VM, som finder sted i sommeren 2023, bliver til gengæld sendt på Viaplay og TV3-kanalerne.

🖥️ Følg VM 2022 online – Stream fodbold VM

Til EM 2020 skulle man over på Viaplay for at kunne se alle kampene. Det er ikke tilfældet til VM 2022, hvor DR og TV2 har rettighederne i fællesskab. Alligevel kan det være en udfordring at se samtlige kampe under verdensmesterskabet i de almindelige TV-udsendelser. Især når nogle af kampene bliver spillet tidligere på dagen, som de gør i Qatar.

Der er flere fordele ved at streame fodbold VM og det er derfor ikke mærkeligt at flere og flere vælger at følge kampene på den her måde. For det første kan du se kampene hvor end du befinder dig, så længe du har adgang til en internetforbindelse. For det andet kan du se kampen efter den er spillet, hvis du ikke har mulighed for at se kampen i realtid. Desuden kan du når som helst sætte afspilningen på pause.

Også reklameafbrydelserne er normalt færre eller i nogle tilfælde ikke-eksisterende, når du streamer fra fodbold VM. Når dem der følger kampen på TV ser reklamer, plejer de der i stedet streamer at få et ekstra kig ind i VM-studiet, hvor eksperterne giver deres kommentarer på kampen.

Formentlig vil man kunne streame alle kampe direkte på DRTV og TV2 Play, ligesom man kan se alle andre direkte udsendelser og muligvis vil man også kunne tilgå dem efter de er blevet vist. Vi opdaterer denne information når fodbold VM nærmer sig.

Stream fodbold VM 2022 via mobil og tablet

Hvis du vil streame fodbold VM på din mobil eller tablet er det normalt lettere at gøre dette ved at bruge DRTV-appen og TV2 Play-appen i stedet for din internetbrowser. Disse apps er tilgængelige for både iPhone og Android og er gratis at downloade. Du logger derefter ind med din konto og får nem adgang til alle kampe. DRTV’s app er gratis, mens TV2 Play kræver et abonnement.

Viser DRTV og TV2 Play kampene?

Der kommer mere information om dette, når fodbold VM nærmer sig. Men man må formode, at man vil kunne tilgå de direkte udsendelser af kampene via appen for den kanal, som viser den pågældende kamp.

Stream fodbold VM via spillefirmaerne

Vidste du, at du også kan streame kampe fra fodbold VM hos nogle af de store spillefirmaer? I takt med at du spiller på nogle af kampene, kan muligheden for at følge kampen direkte hos bookmakerne dukke op.

Når du følger kampene på den her måde, har du desuden hurtig adgang til forskellige livespil, som dukker op under kampen. Livespillets odds baseres helt og holdent på, hvordan kampen ser ud på det tidspunkt, hvilket gør, at den rette information er utrolig vigtig for at have held med spillet.

⏰ Hvornår begynder fodbold VM 2022?

Søndag d. 20. november er der kick-off i den allerførste kamp i årets verdensmesterskab i fodbold, som den her gang finder sted i Qatar.

📺 Hvem sender fodbold VM i år?

Det er DR og TV2 som sammen har rettighederne til slutrunden. Kampene vil blive delt mellem de to TV-selskaber, så de begge kommer til at vise kampe fra gruppespillet såvel som fra det spændende slutspil.

📱 Kan jeg streame kampene fra fodbold VM?

Formentlig vil alle kampe kunne ses direkte på DRTV og TV2 Play. Vi har endnu til gode at få information om, hvorvidt kampene også senere vil kunne tilgås via streaming.

🎙️ Eksperter, kommentatorer og programværter under fodbold VM 2022

For at lykkes med TV-udsendelser fra en slutrunde som fodbold VM stiller medierne med profiler som seerne synes om og som de associerer med sporten. Det er ikke bare programværter og reportere, der involveres, men også kommentatorer som fører seerne gennem kampene samt idrætsprofiler, som måske selv har været med i en tidligere udgave af slutrunden.

Kanalerne plejer også at have et specielt VM-studie, som de sender fra, enten findes dette studie på stedet i værtsnationen eller herhjemme i Danmark. Herunder kan du se mere information om, hvilke kendte ansigter vi formentlig kommer til at se i DR’s og TV2’s sendinger fra fodbold-VM 2022.

Følg fodbold VM hos DR

DR har sammensat et stærkt hold til at afdække VM slutrunden. Blandt andet Flemming Povlsen, Martin Jørgensen, Per Frimann, Mikkel Bischoff og Lars Jacobsen er blandt eksperterne på holdkortet, når DR midt i vintermørket blænder op for fodbold-VM fra Qatar. Josefine Høgh kommer til at være studievært, under afdækningen af VM 2022 i Qatar.

DR sendte både fra sidste VM i 2018 og EM i 2021. Til EM i 2021 var DR’s gennemgående vært i EM-studiet Josefine Høgh, som blev flankeret af skiftende fodboldeksperter som Flemming Povlsen, Lars Jacobsen, Arnela Muminovic og Francis Dickoh. DR’s kommentatorer var Henrik Liniger og Andreas Kraul, og Tina Müller sendte daglige opdateringer fra landsholdslejren.

Til VM i 2018 var det den tidligere landsholdsangriber Peter Møller, der var vært for VM-udsendelserne. DR samarbejdede med Eurosport om eksperter og kunne præsentere fodboldeksperter Flemming Povlsen, Mads Junker og Mikkel Bischoff. Kommentatorerne var Henrik Liniger og Lars Jacobsen samt Andreas Kraul og Morten Bruun. Vi ved, at Mads Junker og Morten Bruun er skiftet til TV2, men ellers formoder vi, at der er nogle af personerne der vil gå igen i DR’s dækning af VM i 2022.

TV2s afdækning af VM

TV 2 har sat et stærkt hold til at dække VM 2022. Camilla Martin og Morten Ankerdal er værter, Mads Junker, Kenneth Perez, David Nielsen, Jonas Hebo Goldman og Troels Bech med flere er studieeksperter. Kommentatorpar til blandt andet de danske kampe er Thomas Kristensen og Morten Bruun. Desuden kommenterer Henrik Fallesen og Andreas Laudrup, Martin Gottschalk og Peter Graulund samt Sofie Munch, Morten Glinvad, Jonas Krügermejer med flere også kampe. På plads i Qatar som reportere er Jon Pagh, Jesper Amter, Jonas Bo Nielsen med flere. De vil blandt andet dække det danske landshold intensivt.

Her oplister vi de VM-kampe der vises på DR’s kanaler:

21. november 14:00 England – Iran
22. november 11:00 Argentina – Saudi-Arabien
22. november 14:00 Danmark – Tunesien
22. november 17:00 Mexico – Polen
23. november 14:00 Tyskland – Japan
23. november 20:00 Belgien – Canada
24. november 20.00 Brasilien – Serbien
25. november 11:00 Wales/Skotland/Ukraine – Iran
25. november 17:00 Holland – Ecuador
26. november 14:00 Polen – Saudi-Arabien
26. november 20:00 Argentina – Mexico
27. november 11:00 Japan – Costa Rica /New Zealand
27. november 17:00 Kroatien – Canada
27. november 20:00 Tyskland – Spanien
28. november 11:00 Cameroun – Serbien
28. november 17:00 Brasilien – Schweiz
29. november 20:00 Iran – USA
29. november 20:00 Wales/Skotland/Ukraine – England
30. november 16:00 Peru/Australien/Forenede Arabiske Emirater – Danmark
30. november 16:00 Tunesien – Frankrig
1. december 20:00 Japan – Spanien
1. december 20:00 Costa Rica/New Zealand – Tyskland
2. december 16:00 Sydkorea – Portugal
2. december 16:00 Ghana – Uruguay
3. december 20:00 1/8-finale (mulig dansk deltagelse, i så fald vises kampen på TV2)
4. december 16:00 1/8-finale (mulig dansk deltagelse, i så fald vises kampen på TV2)
5. december 20:00 1/8-finale
6. december 16:00 1/8-finale
9. december 16:00 Kvartfinale
10. december 20:00 Kvartfinale
13. december 20:00 Semifinale

Følg fodbold VM hos TV2

Der kommer mere information om, hvilke profiler vi kommer til at se, når slutrunden nærmer sig.

I 2018 sendte TV2 Play samtlige 64 VM-kampe. TV2 har sat et nyt hold til at dække herrelandsholdets kampe, når TV2 endelig efter 8 års pause kommer til at dække herrelandsholdet fast igen fra d. 1. juni i år. I første omgang dækker det nye TV2-hold Nations League, men vi må forvente, at det bliver mange af de samme ansigter vi kommer til at se i dækningen af VM. Camilla Martin og Morten Ankerdal bliver værter. Blandt eksperterne i studiet er Brian Laudrup, Kenneth Perez og Mads Junker. Kommentatorer er Thomas Kristensen og Morten Bruun og Jon Pagh er liverapporter.

Her oplister vi de VM-kampe der vises på TV2’s kanaler:

20. november 17:00 Qatar – Ecuador
21. november 17:00 Senegal – Holland
21. november 20:00 USA – Wales/Skotland/Ukraine
22. november 20:00 Frankrig – Peru/Australien/Forenede Arabiske Emirater
23. november 11:00 Marokko – Kroatien
23. november 17:00 Spanien – Costa Rica/New Zealand
24. november 11:00 Schweiz – Cameroun
24. november 14:00 Uruguay – Sydkorea
24. november 17:00 Portugal – Ghana
25. november 14:00 Qatar – Senegal
25. november 20:00 England – USA
26. november 11:00 Tunesien – Marokko
26. november 17:00 Frankrig – Danmark
27. november 14:00 Belgien – Marokko
28. november 14:00 Sydkorea – Ghana
28. november 20:00 Portugal – Uruguay
29. november 16:00 Holland – Qatar
29. november 16:00 Ecuador – Senegal
30. november 20:00 Saudi-Arabien – Mexico
30. november 20:00 Polen – Argentina
1. december 16:00 Kroatien – Belgien
1. december 16:00 Canada – Marokko
2. december 20:00 Cameroun – Brasilien
2. december 20:00 Serbien – Schweiz
3. december 16:00 1/8-finale
4. december 20:00 1/8-finale
5. december 16:00 1/8-finale
6. december 20:00 1/8-finale
9. december 20:00 Kvartfinale
10. december 16:00 Kvartfinale
13. december 20:00 Semifinale

Det er endnu ikke fastlagt om bronzekampen og finalen bliver sendt på DR eller TV2

17. december 20:00 Bronzekamp DR/TV2
18. december 20:00 Finale DR/TV2

Tidsplan

Dato Tid Kamp
Søndag d. 21. november 2022 17:00 Qatar-Ecuador
Mandag d. 21. november 2022 14:00 England-Iran
Mandag d. 21. november 2022 17:00 Senegal-Holland
Mandag d. 21. november 2022 20:00 USA-Wales/Skotland/Ukraine
Tirsdag d. 22. november 2022 11:00 Argentina-Saudi-Arabien
Tirsdag d. 22. november 2022 14:00 Danmark-Tunesien
Tirsdag d. 22. november 2022 17:00 Mexico-Polen
Tirsdag d. 22. november 2022 20:00 Frankrig-Peru/Australien/De Forenede Arabiske Emirater
Onsdag d. 23. november 2022 11:00 Marokko-Kroatien
Onsdag d. 23. november 2022 14:00 Tyskland-Japan
Onsdag d. 23. november 2022 17:00 Spanien-Costa Rica/New Zealand
Onsdag d. 23. november 2022 20:00 Belgien-Canada
Torsdag d. 24. november 2022 11:00 Schweiz-Cameroun
Torsdag d. 24. november 2022 14:00 Uruguay-Sydkorea
Torsdag d. 24. november 2022 17:00 Portugal-Ghana
Torsdag d. 24. november 2022 20:00 Brasilien-Serbien
Fredag d. 25. november 2022 11:00 Wales/Skotland/Ukraine-Iran
Fredag d. 25. november 2022 14:00 Qatar-Senegal
Fredag d. 25. november 2022 17:00 Holland-Ecuador
Fredag d. 25. november 2022 20:00 England-USA
Lørdag d. 26. november 2022 11:00 Tunesien-Peru/Australien/De Forenede Arabiske Emirater
Lørdag d. 26. november 2022 14:00 Polen-Saudi-Arabien
Lørdag d. 26. november 2022 17:00 Frankrig-Danmark
Lørdag d. 26. november 2022 20:00 Argentina-Mexico
Søndag d. 27. november 2022 11:00 Japan-Costa Rica/New Zealand
Søndag d. 27. november 2022 14:00 Belgien-Marokko
Søndag d. 27. november 2022 17:00 Kroatien-Canada
Søndag d. 27. november 2022 20:00 Spanien-Tyskland
Mandag d. 28. november 2022 11:00 Cameroun-Serbien
Mandag d. 28. november 2022 14:00 Sydkorea-Ghana
Mandag d. 28. november 2022 17:00 Brasilien-Schweiz
Mandag d. 28. november 2022 20:00 Portugal-Uruguay
Tirsdag d. 29. november 2022 16:00 Ecuador-Senegal
Tirsdag d. 29. november 2022 16:00 Holland-Qatar
Tirsdag d. 29. november 2022 20:00 Wales/Skotland/Ukraine-England
Tirsdag d. 29. november 2022 20:00 Iran-USA
Onsdag d. 30. november 2022 16:00 Tunesien-Frankrig
Onsdag d. 30. november 2022 16:00 Peru/Australien/De Forenede Arabiske Emirater-Danmark
Onsdag d. 30. november 2022 20:00 Polen-Argentina
Onsdag d. 30. november 2022 20:00 Saudi-Arabien-Mexico
Torsdag d. 1. december 2022 16:00 Kroatien-Belgien
Torsdag d. 1. december 2022 16:00 Canada-Marokko
Torsdag d. 1. december 2022 20:00 Japan-Spanien
Torsdag d. 1. december 2022 20:00 Costa Rica/New Zealand-Tyskland
Fredag d. 2. december 2022 16:00 SYdkorea-Portugal
Fredag d. 2. december 2022 16:00 Ghana-Uruguay
Fredag d. 2. december 2022 20:00 Cameroun-Brasilien
Fredag d. 2. december 2022 20:00 Serbien-Schweiz
Lørdag d. 3. december 2022 16:00 Vinderen gruppe A – Toeren gruppe B
Lørdag d. 3. december 2022 20:00 Vinderen gruppe C – Toeren gruppe D
Søndag d. 4. december 2022 16:00 Vinderen gruppe D – Toeren gruppe C
Søndag d. 4. december 2022 20:00 Vinderen gruppe B – Toeren gruppe A
Mandag d. 5. december 2022 16:00 Vinderen gruppe E – Toeren gruppe F
Mandag d. 5. december 2022 20:00 Vinderen gruppe G – Toeren gruppe H
Tirsdag d. 6. december 2022 16:00 Vinderen gruppe F – Toeren gruppe E
Tirsdag d. 6. december 2022 20:00 Vinderen gruppe H – Toeren gruppe G
Fredag d. 9. december 2022 16:00 Kvartfinale 1
Fredag d. 9. december 2022 20:00 Kvartfinale 2
Lørdag d. 10. december 2022 16:00 Kvartfinale 3
Lørdag d. 10. december 2022 20:00 Kvartfinale 4
Tirsdag d. 13. december 2022 20:00 Semifinale 1
Onsdag d. 14. december 2022 20:00 Semifinale 2
Lørdag d. 17. december 2022 16:00 Bronzekamp
Søndag d. 18. december 2022 16:00 Finale