Her finder du resultaterne fra samtlige kampe, som spilles under verdensmesterskabet i fodbold i 2023. Slutrunden foregår i Australian & New Zealand i perioden fra d. 20. Juli til d. 20. August og her vil hele 64 kampe blive spillet. Pointene som holdene samler i løbet af gruppespillet er utroligt vigtige for at kunne nå videre til slutspillet. Listen som vises nedenfor vil blive opdateret med jævne mellemrum og så hurtigt efter kampene er afsluttet som muligt.

Når kampene er i gang vil du desuden kunne følge den aktuelle stilling ved hjælp af vores fodbold VM livescore. På den måde kan du altid holde dig opdateret om alt det der sker på banen og du går ikke glip af et sekund af den spændende slutrunde.

Livescore og liveresultat fodbold VM 2023

FODBOLD VM 2023 RESULTATER

🔢 Resultater fodbold VM 2023 – Sådan fordeles pointene

Når fodbold VM 2023 skal afgøres vil hele 64 spændende fodboldkampe finde sted i løbet af slutrunden. Her vil vi kunne se landshold fra alle verdenshjørner kæmpe om at nå hele vejen til VM-guldet. På Fodbold-VM.com vil vi overvåge hele mesterskabet og vi vil uploade samtlige kampresultater på denne side umiddelbart efter kampene er færdigspillede. Resultaterne hentes direkte fra FIFA’s hjemmeside.

Du kan desuden holde dig opdateret på den aktuelle stilling ved hjælp af vores liveresultat mens kampen spilles. I vores fodbold VM livescore præsenterer vi antallet af scorede mål samt hvor lang tid kampen er blevet spillet. Alle disse informationer kan du se her ovenfor, uden at du behøver at opdatere siden for at få ny information frem.

I kampene til fodbold VM kan man tage værdifulde point med sig hjem og de er den eneste valuta, som kan føre holdene videre til det store slutspil. På vores side med VM-oversigterne kan du se, hvordan holdene står i forhold til hinanden i oversigterne, som også opdateres efterhånden som nye kampresultater er klar. At vinde en kamp til fodbold VM giver holdet tre point, mens holdet får ét point, hvis kampen ender uafgjort. I alt kan et hold højest få 9 point med sig fra gruppespillet.

For at gå videre til slutspillet kræver det, at man bliver et af de to bedste hold i sin gruppe. Holdene som ender på tredje- og fjerdepladsen må til gengæld forlade slutrunden. For at nå en af topplaceringerne kræver det ofte, at man får point med sig fra mindst to af de kampe man har spillet.

⚽ Forlængelse og straffesparkskonkurrence under fodbold VM

Kampene i VM-gruppespillet kan afsluttes med et uafgjort resultat og så deles pointene som nævnt mellem holdene. Når man kommer til slutspillet kan man dog ikke anvende dette princip, da man skal have en vinder af hver kamp. Det får man ved hjælp af en forlængelse, som spilles kort efter den ordinære spilletid er slut.

Forlængelsen spilles i to halvlege på 15 minutter, hvor målene som scores regnes sammen med målene fra kampens første 90 minutter. I fodbold spiller man altid hele forlængelsen, uanset om der scores eller ej. Skulle det stadig stå uafgjort mellem holdene efter forlængelsen er slut, så går kampen over i en straffesparkskonkurrence.

I straffesparkskonkurrencen får begge hold fem forsøg hver og det er holdet med flest scoringer der vinder. Holdene skiftes til at skyde deres straffespark og hvis et hold opnår en føring, som det andet hold ikke kan indhente, så afsluttes straffesparkskonkurrencen før tid. Skulle holdet i stedet score lige mange gange, så fortsætter straffesparkskonkurrencen med ét yderligere forsøg per hold indtil man har fundet en vinder.

Slutresultatet af en kamp, som går over i en forlængelse, bliver antallet af mål, der blev scoret i den ordinære spilletid sammen med de mål, der blev scoret i forlængelsen. For en kamp, som går videre til straffesparkskonkurrence er det omvendt kun det vindende straffespark, som regnes sammen med målene fra de tidligere 120 minutter.

⏰ Hvornår spilles fodbold VM 2023?

Åbningskampene ved VM i fodbold for kvinder i 2023 spilles torsdag den 20. juli 2023 kl. 09.00, hvor New Zealand spiller sin første gruppekamp mod Norge. Mesterskabet afsluttes derefter med den store finale søndag den 20. august med kick-off kl. 12.00.

📣 Hvordan følger jeg kampene i realtid?

Viaplay (NENT) har købt rettighederne til samtlige kampe og ellers kan du følge med i vores liverapportering.

🏟 Hvor spilles kampene til fodbold VM 2023?

Australien og New Zealand er værter for verdensmesterskabet denne gang, og kampene spilles i byerne Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth, Adelaide, Auckland, Wellington, Dunedin og Hamilton.

📣 Livescore – følg fodbold VM i realtid

Da VM i fodbold denne gang ikke spilles i ferietiden, som det plejer, kan det være, at det bliver sværere, at få tiden til at række til at kunne følge samtlige kampe på TV. At kampene spilles i december måned gør det heller ikke nemmere, da mange bruger deres fritid på at forberede julen. Alligevel er interessen for slutrunden ligeså stor som den plejer at være og man må så finde alternative måder, hvorpå man kan deltage i fodboldfesten.

En løsning på det hele er at drage nytte af livescore, også kaldet liveresultat, hvor du via din computer, telefon eller tablet kan følge udviklingen i kampene i realtid. I en livescore præsenteres alle mål, hjørnespark, gule og røde kort, frispark, straffespark og udskiftninger, så du kan få et komplet billede af kampen uden selv at se den. Det absolut bedste ved et liveresultat er, at det opdateres konstant og at du ikke selv behøver at trykke på en knap for at få informationen til at dukke op.

Under fodbold VM 2023 kan du finde livescore fra samtlige VM-kampe her hos os på VM-fodbold.dk. Vi præsenterer den aktuelle stilling i alle igangværende kampe, så du på en nem måde kan holde dig opdateret på alt hvad der sker. Slutrunden som strækker sig fra d. 20. juli til d. 20. august 2023 vil byde på over 60 kampe, som alle vil kunne følges ovenfor.

Livescore hos spillefirmaerne

Et liveresultat for en fodboldkamp plejer man at kunne finde flere forskellige steder, men et ret undertippet sted er på spillefirmaernes hjemmeside. Det bliver mere og mere almindeligt, at man tilbyder sine kunder den her funktion, især hvis det pågældende firma udbyder spil på den specifikke kamp. I visse tilfælde kan livespil være tilgængelige i tilslutning til liveresultatet, hvor du kan finde det rigtige at spille på for at få de bedste odds.

For at kunne tilgå spillefirmaernes livescore, skal du have en registreret konto, så du kan logge ind på siden og se den lange liste med de igangværende kampe. En del firmaer tilbyder endda streaming af kampene for dem, der har valgt at satse lidt penge på et af spillene.

Resultater fra VM i fodbold for mænd 2022

🇩🇰 Danmarks kampresultater til tidligere VM-slutrunder

Kvindelandsholdet
Her er de enkelte kampe og resultater for det danske landshold ved FIFA Verdensmesterskabet:

VM for kvinder i 1991

Gruppespil
17. november 1991: Danmark 3-0 New Zealand
19. november 1991: Danmark 2-2 Danmark
21. november 1991: Norge 2-1 Danmark

Kvartfinalerne
24. november 1991: Danmark 1-2 (a.e.t.) Tyskland

VM for kvinder i 1995

Gruppespil
6. juni 1995: Danmark 5-0 Australien
8. juni 1995: USA 2-0 Danmark
10. juni 1995: Kina 3-1 Danmark

Kvartfinalerne
13. juni 1995: Norge 3-1 Danmark

VM for kvinder i 1999

Gruppespil
19. juni 1999: USA 3-0 Danmark
24. juni 1999: Nordkorea 3-1 Danmark
27. juni 1999: Nigeria 2-0 Danmark

VM for kvinder i 2007

Gruppespil:
12. september 2007: Kina 3-2 Danmark
15. september 2007: Danmark 2-0 New Zealand
20. september 2007: Brasilien 1-0 Danmark

VM for kvinder i 2023

Gruppespil
22. juli 2023: Danmark vs Kina
28. juli 2023: England vs Danmark
1. august 2023: Haiti vs Danmark

Herrelandsholdet
Det danske herrelandshold i fodbold har deltaget i fem verdensmesterskaber og holdet er godt på vej mod deltagelse i et sjette. I løbet af årene er der dermed blevet spillet en del kampe og nedenfor har vi oplistet samtlige kampresultater fra Danmarks tidligere deltagelse i fodbold VM.

VM 1986 i Mexico

Skotland – Danmark 0 – 1
Danmark – Uruguay 6 – 1
Danmark – Vesttyskland 2 – 0
Danmark – Spanien 1 – 5

VM 1998 i Frankrig

Saudi Arabien – Danmark 0 – 1
Sydafrika – Danmark 1 – 1
Frankrig – Danmark 2 – 1
Nigeria – Danmark 1 – 4
Brasilien – Danmark 3 -2

VM 2002 i Japan / Sydkorea

Uruguay – Danmark 1 – 2
Danmark – Senegal 1 – 1
Danmark – Frankrig 2 – 0
Danmark – England 0 – 3

VM 2010 i Sydafrika

Holland – Danmark 2 – 0
Cameroun – Danmark 1 – 2
Danmark – Japan 1 – 3

VM 2018 i Rusland

Peru – Danmark 0 – 1
Danmark – Australien 1 – 1
Danmark – Frankrig 0 – 0
Kroatien – Danmark 2 – 1

💥 Tidligere VM-resultater i tal

Verdensmesterskabet i fodbold for herrelandshold er blevet spillet siden 1930. Det er siden da blevet spillet hvert fjerde år bortset fra i 1942 og 1946 på grund af anden verdenskrig og dens virkninger. Til VM i 2018 i Rusland blev Panama det seneste hold der kom med i en VM-slutrunde. Det gjaldt blandt andet også Island. Dermed har 84 lande deltaget i et fodbold VM i løbet af historien. I 2022 kommer mindst endnu ét land til at deltage i slutrunden, da værtsnationen Qatar deltager i sit første verdensmesterskab.

Brasilien er det land, som fører rekordtabellen i VM. De har, præcis som Tyskland, spillet 109 kampe i historien, men Brasilien har også vundet 73 af disse. De har i alt opnået 237 point i VM-sammenhæng for herrelandshold. Danmark har deltaget i fem slutrunder, hvilket bestemt ikke er dårligt i betragtning af, at vi først indførte professionel fodbold i 1978. Danmark har opnået 9 sejre til VM, spillet 4 uafgjorte kampe og tabt 7 kampe.

Topscoreren i VM-historien er tyskeren Miroslav Klose. Denne måltyv har scoret 16 mål i alt i fire spillede mesterskaber.