Fodbold VM 2022 Kampprogram2022-12-01T13:35:25+01:00

LeoVegas

Her finder du kampprogrammet for samtlige kampe, som bliver spillet under fodbold VM 2022 i Qatar. I alt er det hele 64 kampe, der kommer til at løbe af stablen til verdensmesterskabet. Slutrunden indledes med et gruppespil, hvor alle hold spiller tre kampe hver. Under fanen Grupper & Tabeller kan du se den aktuelle stilling mellem holdene.

De to bedste hold fra hver gruppe går derefter videre til det spændende slutspil, hvor metoden er vind eller forsvind i samtlige kampe. Den store VM-finale spilles d. 18. december på Lusail Iconic Stadium. I vores kampprogram nedenfor oplister vi alle kampe, som finder sted under slutrunden komplet med information om, hvilke kanaler som viser disse kampe under fodbold VM 2022.

KOMPLET KAMPPROGRAM FODBOLD VM 2022

KAMPOVERSIGT SLUTSPILLET VM 2022

Dato Tid Kamp Kanal
Lørdag d. 3. december 2022 16:00 Holland vs. USA TV2
Lørdag d. 3. december 2022 20:00 Argentina vs. Australien DR
Søndag d. 4. december 2022 16:00 Frankrig vs. Polen DR
Søndag d. 4. december 2022 20:00 England vs. Senegal TV2
Mandag d. 5. december 2022 16:00 Japan vs. Kroatien TV2
Mandag d. 5. december 2022 20:00 Brazil vs. South Korea DR
Tirsdag d. 6. december 2022 16:00 Marokko vs. Spanien DR
Tirsdag d. 6. december 2022 20:00 Portugal vs. Schweiz TV2
Fredag d. 9. december 2022 16:00 Holland vs. Argentina DR
Fredag d. 9. december 2022 20:00 Kroatien vs. Brasilien TV2
Lørdag d. 10. december 2022 16:00 England vs. Frankrig TV2
Lørdag d. 10. december 2022 20:00 Marokko vs. Portugal DR
Tirsdag d. 13. december 2022 20:00 Semifinale 1 DR
Onsdag d. 14. december 2022 20:00 Semifinale 2 TV2
Lørdag d. 17. december 2022 16:00 Bronzekamp TV2 Sport
Søndag d. 18. december 2022 16:00 Finale TV2 Sport

Seneste nyt fra VM 2022

Samtlige tider i vores fodbold VM-kampprogram er angivet i dansk tid. Vær opmærksom på at tider og kanaler i fodbold VM-kampprogrammet kan blive ændret kort tid inden kampstart samt at Fodbold-vm.com ikke er ansvarlig for dette.

Verdensmesterskabet i fodbold vil i 2022 blive afholdt i den mellemøstlige nation Qatar, hvor kampene foregår i fem forskellige byer: Al-Khor, Al-Rayyan, Al-Wakrah, Lusail samt hovedstaden Doha. Dette bliver den 22. udgave af slutrunden og dette er den allerførste gang, at kampene spilles i den arabiske verden. På grund af den ekstreme hede vil slutrunden nu også for første gang finde sted i vinterhalvåret. Qatar er desuden den mindste nation, som har fået æren af at arrangere den store fodboldfest, som lokker et millionpublikum til fra hele verden.

⏰ Tidsforskellen mellem Danmark og Qatar

Om vinteren er der to timers forskel på Danmark og Qatar, hvilket betyder, at vi ikke behøver at bekymre os om ubekvemme kamptider i løbet af slutrunden. Samtlige tider i vores kampprogram ovenfor er angivet i dansk tid.

Før et verdensmesterskab plejer kampdage og tider at være fastsat allerede inden grupperne er udtrukket. Men forud for VM 2022 valgte arrangørerne at undlade at fastsætte nogen tider for kampene, men i stedet at tilpasse kampprogrammet ud fra hvilke hold, der spiller kampene. På den måde har man kunne lægge kampene på tidspunkter, hvor de enkelte holds fans, der sidder derhjemme, bliver påvirket så lidt som muligt af tidsforskellen. For eksempel er hold fra Nord- og Sydamerika blevet tildelt de kampe, der ligger senere på dagen, mens holdene fra Asien ofte spiller deres kampe om formiddagen dansk tid.

Kommende verdensmesterskaber i fodbold

Selvom det forestående mesterskab ikke er blevet spillet endnu, kan vi allerede nu se frem mod de kommende udgaver af fodbold VM. I juni 2018 blev det slået fast, at den næste udgave af slutrunden, som kommer til at finde sted i 2026, arrangeres som en delt begivenhed mellem USA, Canada og Mexico.

Det bliver første gang, at tre nationer deler værtskabet, hvilket også falder sammen med, at man øger antallet af nationer, der medvirker. Hele 48 landshold vil nemlig medvirke til VM fra og med 2026!

Kvalifikationen til dette mesterskab vil sandsynligvis blive indledt i 2024, hvor Europa påbegynder sin kvalifikation efter europamesterskabet er gennemført. Hvert kontinent får nu flere pladser i slutrunden og for Europas vedkommende øges pladserne fra 13 til 16.

📅 Komplet fodbold VM 2022 kampprogram

Slutrundens gruppespil kommer til at finde sted mellem d. 20. november – 2. december. Efter disse kampe er gennemført kan man udlede, hvilke hold der kommer videre samt hvilke modstandere der venter dem. Slutspillet foregår derefter i resten af slutrundens periode og efter hver spillet kamp vil antallet af tilbageværende hold blive mindre. Selv om kampene i gruppespillet er vigtige for overhovedet at komme med i slutspillet, så er det kampene her, som vejer tungest. Ét og samme hold kan maksimalt komme til at spille syv kampe under slutrunden, hvis de kommer hele vejen til medaljekampene.

Under en slutrunde spilles der sammenlagt 64 kampe, så der er mulighed for at få mange mål. I gennemsnit plejer der at være 2,5 mål per kamp i slutrunden, men det er selvfølgelig også sket at kampene er blevet både mål-løse og målrige. Som det højeste i løbet af årene er der blevet scoret 12 mål i én og samme VM-kamp, hvilket skete da Schweiz og Østrig spillede mod hinanden i 50’erne. Samtidig har der i flere kampe slet ikke været nogen mål overhovedet og man har i sidste ende måtte afgøre det med en straffesparkskonkurrence.

🏆 Vidste du at…
… i de sidste tre mesterskaber (2010, 2014 og 2018) er de regerende mestre blevet slået ud allerede i gruppespillet. Hvem mindes for eksempel ikke chokket, da Tyskland havnede sidst i Sveriges gruppe til VM i Rusland? Vi har endnu til gode at se, hvordan det kommer til at gå for Frankrig til VM 2022.

📆 Kampprogrammet for VM-gruppespillet

I løbet af gruppespillet vil dagene være fulde af spændende kampe vi kan følge. I og med byerne, som kampene spilles i, ligger tilpas tæt på hinanden, behøver man ikke at lægge nogen rejsedage ind i kampprogrammet. Fra tidlig formiddag til sen aften vil der være fodbold at følge med i og praktisk nok ser dagsskemaet og spilletiderne ens ud alle dage. Dette gør det nemt at holde styr på, hvad der kommer til at ske på kommende kampdage. De første gruppespilskampe finder sted mellem d. 20. og 24. november og de næste gruppespilskampe mellem d. 25. og 28. november. I perioden fra d. 29. november til 2. december finder den endelige afgørelse sted i alle otte grupper.

Kampene kommer til at begynde kl. 11:00, 14:00, 17:00 og 20:00 dansk tid. På den første og anden kampdag spilles der aldrig mere end en kamp, men på den sidste og afgørende kampdag spiller alle hold i den samme gruppe samtidig. Det gør man for at holdene ikke skal kunne præstere på en bestemt måde for at få en ønsket placering i gruppen.

🏅 Kampprogrammet for VM-slutspillet

Lørdag d. 3. december indledes VM-slutspillet, hvor ottendedelsfinalerne er det første der venter for holdene, som går videre hertil. Disse kampe finder sted i perioden fra d. 3. – 6. december og her vil de 16 hold blive halveret til 8. Derefter venter to kampfrie dage inden det er tid til de fire kvartfinaler, som finder sted d. 9. og 10. december. Vinderne af disse kampe er de hold, som vi derefter kan følge i resten af slutrunden.

Semifinalerne anskues af mange som de allervigtigste kampe, da det er disse som afgør om holdet bliver garanteret en VM-medalje eller ej. De to hold som vinder semifinalerne, som finder sted d. 13. og 14. december, går nemlig videre til den store kamp og guldet og sølvet. Taberne kommer til at spille om bronzen.

Den store VM-finale afslutter hele mesterskabet søndag d. 18. december og her får vi at vide, hvilket hold der overtager titlen som verdens bedste fodboldhold fra de regerende mestre Frankrig. Dagen inden, d. 17. december, spilles kampen om bronzen.

Hvis du ser på vores kampprogram for slutspillet står det endnu ikke klart, hvilke forskellige hold, der kommer til at deltage i kampene. Dette afgøres af placeringerne i gruppespillet, hvor det gælder om at få så mange point med sig som muligt. Dog findes der allerede nu et færdigt skema for, hvilke vindere, der vil blive placeret i de forskellige kampe, hvor man skal kunne se et holds vej frem mod mestertitlen.

⚽ Hold og grupper til fodbold VM 2022

Fodbold VM 2022 har plads til 32 landshold fra alle verdenshjørner. Holdene som deltager i slutrunden vil via lodtrækning blive inddelt i otte grupper af fire hold, som alle møder hinanden én gang under gruppespillet. Når slutrunden er i gang vil du kunne følge den aktuelle stilling på vores side med samtlige VM-tabeller. For at gå videre kræver det, at man som minimum bliver toer i sin gruppe, men så må man desuden regne med en hårdere modstand i ottendedelsfinalen, end hvis man vinder sin gruppe.

I løbet af gruppespillet spiller holdene deres kampe på forskellige stadioner. I og med at stadionerne ligger meget tæt på hinanden, er der ingen hold der behøver at foretage længere rejser, uanset hvor de har deres VM-base under slutrunden. Men der er en vis fordeling mellem hvilke grupper, der holder til på hvilke stadioner.

Holdene som spiller i gruppe A er:

 • 🇶🇦 Qatar
 • 🇶🇦 Ecuador
 • 🇸🇳 Senegal
 • 🇳🇱 Holland

Gruppe A kommer til at spille deres kampe på Al Bayt Stadium i Al Khor, Khalifa International Stadium i Al Rayyan, Al Thumama Stadium i Doha og Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan.

Holdene som spiller i gruppe B er:

 • England
 • 🇮🇷 Iran
 • 🇺🇸 USA
 • 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Wales

Gruppe B kommer til at spille deres kampe på Al Bayt Stadium i Al Khor, Khalifa International Stadium i Al Rayyan, Al Thumama Stadium i Doha og Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan.

Holdene som spiller i gruppe C er:

 • 🇦🇷 Argentina
 • 🇸🇦 Saudiarabien
 • 🇲🇽 Mexico
 • 🇵🇱 Polen

Gruppe C kommer til at spille deres kampe på Lusail Iconic Stadium, Stadium 974 i Doha, Education City Stadium i Al Rayyan og Al Janoub Stadium i Al Wakrah,

Holdene som spiller i gruppe D er:

 • 🇫🇷 Frankrig
 • 🇩🇰 Danmark
 • 🇹🇳 Tunesien
 • 🇦🇺 Australien

Gruppe D kommer til at spille deres kampe på Lusail Iconic Stadium i Lusail, Stadium 974 i Doha, Education City Stadium i Al Rayyan og Al Janoub Stadium i Al Wakrah.

Holdene som spiller i gruppe E er:

 • 🇪🇸 Spanien
 • 🇩🇪 Tyskland
 • 🇯🇵 Japan
 • 🇨🇷 Costa Rica

Gruppe E kommer til at spille deres kampe på Al Bayt Stadium i Al Khor, Khalifa International Stadium i Al Rayyan, Al Thumama Stadium i Doha og Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan.

Holdene som spiller i gruppe F er:

 • 🇧🇪 Belgien
 • 🇨🇦 Canada
 • 🇲🇦 Marokko
 • 🇭🇷 Kroatien

Gruppe F kommer til at spille deres kampe på Al Bayt Stadium i Al Khor, Khalifa International Stadium i Al Rayyan, Al Thumama Stadium i Doha og Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan.

Holdene som spiller i gruppe G er:

 • 🇧🇷 Brasilien
 • 🇷🇸 Serbien
 • 🇨🇭 Schweiz
 • 🇨🇲 Cameroun

Gruppe G kommer til at spille deres kampe på Lusail Iconic Stadium i Lusail, Stadium 974 i Doha, Education City Stadium i Al Rayyan og Al Janoub Stadium i Al Wakrah.

Holdene som spiller i gruppe H er:

 • 🇵🇹 Portugal
 • 🇬🇭 Ghana
 • 🇺🇾 Uruguay
 • 🇰🇷 Sydkorea

Gruppe H kommer til at spille deres kampe på Lusail Iconic Stadium i Lusail, Stadium 974 i Doha, Education City Stadium i Al Rayyan og Al Janoub Stadium i Al Wakrah.

Vejen til fodbold VM 2022 – Sådan kvalificerede holdene sig

Alle hold der deltager i VM, med undtagelse af værtsnationen, skal kvalificere sig til en plads. Kvalifikationen til fodbold-VM 2022 blev allerede indledt i 2019 og kommer til at vare frem til juni 2022, hvor de sidste hold bliver klar. For Europas vedkommende blev kvalifikationen indledt i marts 2021 med et omfattende gruppespil, som fortsatte gennem resten af året. De ti gruppevindere blev belønnet med hver sin plads til verdensmesterskabet, mens gruppetoerne fik en nye chance i playoffen, som fandt sted i marts og igen i juni 2022.

Danmark spillede kvalifikation i gruppe F og spillede mod Skotland, Israel, Østrig, Færøerne og Moldova. Holdet susede nemt igennem kvalifikationen og vandt ni ud af ti kampe. Kun i den allersidste kamp mod Skotland blev det til et nederlag, men på det tidspunkt havde holdet allerede en måned tidligere sikret sig deres plads i verdensmesterskabet. I alt scorede holdet 30 mål i deres kampe mens de kun lukkede tre ind, og det var kun i de sidste to kvalifikationskampe, som ikke havde nogen betydning for holdets VM-deltagelse.

Sådan her kvalificerede årets VM-hold sig til slutrunden:

 • 🇶🇦 Qatar – Værtsnation (blev klar til VM 2. december 2010)
 • 🇩🇪 Tyskland – Vinder af Europas kvalifikationsgruppe J (blev klar til VM 11. oktober 2021)
 • 🇩🇰 Danmark – Vinder af Europas kvalifikationsgruppe F (blev klar til VM 12. oktober 2021)
 • 🇧🇷 Brasilien – Vinder af den sydamerikanske kvalifikation (blev klar til VM 11. november 2021)
 • 🇫🇷 Frankrig – Vinder af Europas kvalifikationsgruppe D (blev klar til VM 13. november 2021)
 • 🇧🇪 Belgien – Vinder af Europas kvalifikationsgruppe E (blev klar til VM 13. november 2021)
 • 🇭🇷 Kroatien – Vinder af Europas kvalifikationsgruppe H (blev klar til VM 14. november 2021)
 • 🇪🇸 Spanien – Vinder af Europas kvalifikationsgruppe B (blev klar til VM 14. november 2021)
 • 🇷🇸 Serbien – Vinder af Europas kvalifikationsgruppe A (blev klar til VM 14. november 2021)
 • 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England – Vinder af Europas kvalifikationsgruppe I (blev klar til VM d. 15. november 2021)
 • 🇨🇭 Schweiz – Vinder af Europas kvalifikationsgruppe C (blev klar til VM d. 15. november 2021)
 • 🇳🇱 Holland – Vinder af Europas kvalifikationsgruppe G (blev klar til VM d. 16. november 2021)
 • 🇦🇷 Argentina – Toer i den sydamerikanske kvalifikation (blev klar til VM d. 16. november 2021)
 • 🇮🇷 Iran – Vinder af Asiens kvalifikationsgruppe A (blev klar til VM 27. januar 2022)
 • 🇰🇷 Sydkorea – Toer i Asiens kvalifikationsgruppe A (blev klar til VM 1. februar 2022)
 • 🇯🇵 Japan – Toer i Asiens kvalifikationsgruppe B (blev klar til VM 24. marts 2022)
 • 🇸🇦 Saudiarabien – Vinder af Asiens kvalifikationsgruppe B (blev klar til VM 24. marts 2022)
 • 🇪🇨 Ecuador – Firer i den sydamerikanske kvalifikation (blev klar til VM 24. marts 2022)
 • 🇺🇾 Uruguay – Treer i den sydamerikanske kvalifikation (blev klar til VM 24. marts 2022)
 • 🇨🇦 Canada – Vinder af den nordamerikanske kvalifikation (blev klar til VM 27. marts 2022)
 • 🇬🇭 Ghana – Vinder af Afrikas VM-playoff (blev klar til VM 29. marts 2022)
 • 🇸🇳 Senegal – Vinder af Afrikas VM-playoff (blev klar til VM 29. marts 2022)
 • 🇵🇹 Portugal – Vinder af Europas VM-playoff (blev klar til VM 29. marts 2022)
 • 🇵🇱 Polen – Vinder af Europas VM-playoff (blev klar til VM 29. marts 2022)
 • 🇹🇳 Tunesien – Vinder af Afrikas VM-playoff (blev klar til VM 29. marts 2022)
 • 🇲🇦 Marokko – Vinder af Afrikas VM-playoff (blev klar til VM 29. marts 2022)
 • 🇨🇲 Cameroun – Vinder af Afrikas VM-playoff (blev klar til VM 29. marts 2022)
 • 🇺🇸 USA – Treer i den nordamerikanske kvalifikation (blev klar til VM 30. marts 2022)
 • 🇲🇽 Mexico – Toer i den nordamerikanske kvalifikation (blev klar til VM 30. marts 2022)
 • 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Wales – Vinder af Europas VM-playoff (blev klar til VM 5. juni 2022)
 • 🇦🇺 Australien – Vinder af den interkontinentale playoff (blev klar til VM 13. juni 2022)
 • 🇨🇷 Costa Rica – Vinder af den interkontinentale playoff (blev klar til VM 14. juni 2022)

🇩🇰 Danmarks kampe til fodbold VM 2022

Danmarks herrelandshold kommer til at spille mindst tre kampe under verdensmesterskabet i Qatar. Den 1. april blev grupperne udtrukket, og her stod det klart, at Danmark kommer til at spille mod Frankrig, Tunesien samt Australien i gruppe D. Holdet spiller deres første kamp på verdensmesterskabets anden dag, d. 22. november, og derefter følger yderligere to kampe inden det står klart, om holdet går videre til slutspillet eller ej.

 • Tirsdag den 22. november kl 14:00 Danmark-Tunesien (Education City Stadium)
 • Lørdag den 26. november kl 17:00 Frankrig-Danmark (Stadion 974)
 • Onsdag den 30. november kl 16:00 Australien-Danmark (Al Janoub Stadium)

Hvem kan Danmark møde i slutspillet?

Da Danmark spiller i gruppe D, kommer holdet til at spille mod et hold fra gruppe C i den første del af et eventuelt VM-slutspil. I gruppe C finder vi holdene Argentina, Saudiarabien, Mexico og Polen. Hvis Danmark vinder sin gruppe, kommer holdet til at møde toeren fra gruppe C i ottendedelsfinalen. Bliver holdet toer i gruppen, kommer de i stedet til at spille mod vinderen af gruppe C.

Hvis holdet vinder denne kamp, så venter kvartfinalen, hvor man kommer til at spille mod et hold fra gruppe A eller B. Her spiller værtsnationen Qatar, Ecuador, Senegal, Holland, England, Iran, USA samt Wales, Skotland eller Ukraine.

⭐ Danmarks trup til fodbold VM 2022

Målmænd:

 • Kasper Schmeichel (OGC Nice)
 • Oliver Christensen (Hertha Berlin)

Forsvarsspilere:

 • Simon Kjær (AC Milan)
 • Andreas Christensen (FC Barcelona)
 • Joachim Andersen (Crystal Palace)
 • Victor Nelsson (Galatasaray)
 • Joakim Mæhle (Atalanta)
 • Jens Stryger Larsen (Trabzonspor)
 • Rasmus Nissen Kristensen (Leeds United)
 • Daniel Wass (Brøndby IF)

Midtbanespillere/Angribere:

 • Christian Eriksen (Manchester United)
 • Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham)
 • Thomas Delaney (Sevilla)
 • Mathias Jensen (Brentford)
 • Andreas Skov Olsen (Club Brugge)
 • Martin Braithwaite (Espanyol)
 • Jesper Lindstrøm (Eintracht Frankfurt)
 • Mikkel Damsgaard (Brentford)
 • Andreas Cornelius (FC København)
 • Kasper Dolberg (Sevilla)
 • Jonas Wind (Wolfsburg)

📺 Se fodbold VM på TV

DR og TV2 har, i modsætning til under EM 2020, sikret sig rettighederne til alle kampe. Alle større kampe vil blive vist på DR1 og TV2 og nogle få vil blive vist på TV2 Zulu og DR3. Det betyder, at alle danskere har mulighed for at se langt de fleste kampe.

I vores TV-oversigt for fodbold VM 2022 vil vi vise, hvilke kanaler der viser de respektive kampe.

📣 Diskutér fodbold VM 2022

I kommentarfeltet længere nede på siden kan du dele dine tanker om slutrunden. Vi sætter pris på, at du holder en god tone og gerne hjælper til med at svare på spørgsmål fra andre fodboldentusiaster.

📆 Hvornår spilles fodbold VM 2022?

D. 20. november indledes verdensmesterskabets gruppespil, som finder sted til og med d. 2. december. Derefter følger slutspillet, som afsluttes med den store finale d. 18. december 2022. Her finder du samtlige kampe, som spilles under turneringen.

🏆 Hvem vinder fodbold VM 2022?

🇩🇰 Hvem skal Danmark spille imod til verdensmesterskabet?

De danske herrer er kommet i gruppe D, hvor de kommer til at spille imod Tunesien, Frankrig og vinderen af den interkontinentale kvalifikation

🇩🇰 Danmarks tidligere præstationer til fodbold VM

Danmark var første gang med til VM med det legendariske landshold i 1986 under Sepp Piontek, hvor holdet vandt sin gruppe, men desværre røg ud efter at have tabt ottendedelsfinalen til Spanien.

At Danmark først kom med til VM i 1986 i Mexico, selvom slutrunden havde eksisteret siden 1930, havde en hel del at gøre med, at fodboldspillere – hvis de indgik kontrakt med en professionel klub – ikke måtte spille for landsholdet. Professionel fodbold blev først indført i Danmark i 1978 og det havde selvfølgelig afgørende betydning for kvaliteten af landsholdet før da.

Danmark kvalificerede sig først igen til VM i 1998 i Frankrig, hvor holdet opnåede det bedste VM-resultat til dato. Danmark blev nr. 2 i gruppen og nåede frem til kvartfinalen, hvor holdet måtte se sig slået af Brasilien. I øvrigt en kvartfinale, som også var den sidste landskamp for de legendariske Laudrup-brødre Brian og Michael.

Danmark deltog allerede igen til det næste verdensmesterskab i 2002 i Japan og Sydkorea, hvor holdet nåede førstepladsen i gruppen, men tabte ottendedelsfinalen 3-0 mod England efter en ellers lovende sejr over de regerende verdensmestre Frankrig i gruppespillet.

VM i Sydafrika i 2010 var den første VM-slutrunde, hvor Danmark allerede blev elimineret i gruppespillet, da holdet i den tredje kamp skuffede mod Japan og tabte 3-1.

Til VM i Rusland i 2018 endte den danske drøm om VM-guld i ottendedelsfinalen, hvor de senere sølvmedaljevindere Kroatien, efter 1-1 i ordinær spilletid, vandt straffesparkskonkurrencen med 3-2.

Fremgangsrige nationer til fodbold VM

Ser man på tidligere verdensmesterskaber så viser statistikken, at Europas landshold lykkes allerbedst i slutrunden. Vores kontinent har med afstand flest medaljer fra slutrunden og dette kunne man blandt andet mærke til VM i Rusland. Da det blev tid til kvartfinalerne under VM i 2018, var hele syv af de otte nationer fra Europa. Siden 1954 er der ikke blevet spillet én eneste VM-finale, uden at mindst et europæisk landshold har deltaget.

Udover Europa har de sydamerikanske nationer opnået store præstationer til verdensmesterskabet. Et hold som stikker ud her er Brasilien, som er den eneste nation i verden, som aldrig har misset et fodbold VM. Holdet fører også guldligaen med fem verdensmestertitler. Den totale medaljeliga føres dog af Tyskland, som har taget 12 medaljer hjem i løbet af årene.

USA er den eneste nation uden for Europa og Sydamerika, som har fået en medalje med hjem fra mesterskabet. Dette skete i 1930, hvor holdet blev belønnet med en bronzemedalje.

Tidsplan

Dato Tid Kamp
Søndag d. 20. november 2022 17:00 Qatar-Ecuador
Mandag d. 21. november 2022 14:00 England-Iran
Mandag d. 21. november 2022 17:00 Senegal-Holland
Mandag d. 21. november 2022 20:00 USA-Wales
Tirsdag d. 22. november 2022 11:00 Argentina-Saudi-Arabien
Tirsdag d. 22. november 2022 14:00 Danmark-Tunesien
Tirsdag d. 22. november 2022 17:00 Mexico-Polen
Tirsdag d. 22. november 2022 20:00 Frankrig-Australien
Onsdag d. 23. november 2022 11:00 Marokko-Kroatien
Onsdag d. 23. november 2022 14:00 Tyskland-Japan
Onsdag d. 23. november 2022 17:00 Spanien-Costa Rica
Onsdag d. 23. november 2022 20:00 Belgien-Canada
Torsdag d. 24. november 2022 11:00 Schweiz-Cameroun
Torsdag d. 24. november 2022 14:00 Uruguay-Sydkorea
Torsdag d. 24. november 2022 17:00 Portugal-Ghana
Torsdag d. 24. november 2022 20:00 Brasilien-Serbien
Fredag d. 25. november 2022 11:00 Wales-Iran
Fredag d. 25. november 2022 14:00 Qatar-Senegal
Fredag d. 25. november 2022 17:00 Holland-Ecuador
Fredag d. 25. november 2022 20:00 England-USA
Lørdag d. 26. november 2022 11:00 Tunesien-Australien
Lørdag d. 26. november 2022 14:00 Polen-Saudi-Arabien
Lørdag d. 26. november 2022 17:00 Frankrig-Danmark
Lørdag d. 26. november 2022 20:00 Argentina-Mexico
Søndag d. 27. november 2022 11:00 Japan-Costa Rica
Søndag d. 27. november 2022 14:00 Belgien-Marokko
Søndag d. 27. november 2022 17:00 Kroatien-Canada
Søndag d. 27. november 2022 20:00 Spanien-Tyskland
Mandag d. 28. november 2022 11:00 Cameroun-Serbien
Mandag d. 28. november 2022 14:00 Sydkorea-Ghana
Mandag d. 28. november 2022 17:00 Brasilien-Schweiz
Mandag d. 28. november 2022 20:00 Portugal-Uruguay
Tirsdag d. 29. november 2022 16:00 Ecuador-Senegal
Tirsdag d. 29. november 2022 16:00 Holland-Qatar
Tirsdag d. 29. november 2022 20:00 Wales-England
Tirsdag d. 29. november 2022 20:00 Iran-USA
Onsdag d. 30. november 2022 16:00 Tunesien-Frankrig
Onsdag d. 30. november 2022 16:00 Australien-Danmark
Onsdag d. 30. november 2022 20:00 Polen-Argentina
Onsdag d. 30. november 2022 20:00 Saudi-Arabien-Mexico
Torsdag d. 1. december 2022 16:00 Kroatien-Belgien
Torsdag d. 1. december 2022 16:00 Canada-Marokko
Torsdag d. 1. december 2022 20:00 Japan-Spanien
Torsdag d. 1. december 2022 20:00 Costa Rica-Tyskland
Fredag d. 2. december 2022 16:00 Sydkorea-Portugal
Fredag d. 2. december 2022 16:00 Ghana-Uruguay
Fredag d. 2. december 2022 20:00 Cameroun-Brasilien
Fredag d. 2. december 2022 20:00 Serbien-Schweiz
Lørdag d. 3. december 2022 16:00 Vinderen gruppe A – Toeren gruppe B
Lørdag d. 3. december 2022 20:00 Vinderen gruppe C – Toeren gruppe D
Søndag d. 4. december 2022 16:00 Vinderen gruppe D – Toeren gruppe C
Søndag d. 4. december 2022 20:00 Vinderen gruppe B – Toeren gruppe A
Mandag d. 5. december 2022 16:00 Vinderen gruppe E – Toeren gruppe F
Mandag d. 5. december 2022 20:00 Vinderen gruppe G – Toeren gruppe H
Tirsdag d. 6. december 2022 16:00 Vinderen gruppe F – Toeren gruppe E
Tirsdag d. 6. december 2022 20:00 Vinderen gruppe H – Toeren gruppe G
Fredag d. 9. december 2022 16:00 Kvartfinale 1
Fredag d. 9. december 2022 20:00 Kvartfinale 2
Lørdag d. 10. december 2022 16:00 Kvartfinale 3
Lørdag d. 10. december 2022 20:00 Kvartfinale 4
Tirsdag d. 13. december 2022 20:00 Semifinale 1
Onsdag d. 14. december 2022 20:00 Semifinale 2
Lørdag d. 17. december 2022 16:00 Bronzekamp
Søndag d. 18. december 2022 16:00 Finale
Go to Top