Fire hold er nået til semifinalerne i verdens største landsholdsslutrunde for kvinder. Sverige, Australien, Spanien og England skal nu kæmpe om de tre mesterskabsmedaljer der er på spil denne sommer. Se kampprogrammet for semifinalerne nedenfor.

Der er blevet spillet fire spændende kvartfinaler ved kvindernes fodbold-VM i Australien og New Zealand, hvor Spanien og Sverige blev de første lande der gik videre til semifinalerne fredag morgen. De blågule vandt en flot sejr over Japan og skal nu spille om medaljer. Uanset udfaldet af den kommende semifinale mod Spanien kommer vores svenske naboer til at spille to kampe mere til VM, da et nederlag i semifinalen betyder en bronzekamp lørdag den 19. august.

Ud over Spanien og Sverige er også Australien og England klar til semifinalerne ved VM, efter at begge lande lørdag hentede afgørende sejre som sendte dem videre til VM’s anden semifinale. Semifinalerne spilles tirsdag den 15. august (Spanien/Sverige) og onsdag den 16. august (Australien/England).

Kampprogram for semifinalerne ved kvindernes VM 2023

Tirsdag d. 15. august:
Sverige – Spanien
10:00

Onsdag d. 16. august:
Australien – England
12:00

 


Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth