Der kom ikke nogen mål der kunne skille Holland og USA ad i den hårde og meget lige gruppe E. Lindsey Horans hovedstødsudligning i anden halvleg bragte slutresultatet til 1-1.

Natten til torsdag spillede USA og Holland en tæt kamp i gruppe E. Kampen var en gentagelse af VM-finalen i 2019, en kamp som USA dengang vandt med 2-0. I denne gruppespilskamp var der en del på spil, da mange mente, at det var et spørgsmål om, hvem der vinder gruppen.

Holland begyndte bedst i kampen og tog føringen efter 17 minutter, da Jill Roord fik sendt bolden i mål for sit orange landshold med et fladt skud. Hollændernes føring holdt til pausen, og kampen var tæt i første halvleg med mange hårde dueller og et højt tempo.

17 minutter inde i anden halvleg var det så amerikanernes tur til at sende bolden i nettet. Rose Lavelle tog hjørnesparket fra højre, et hjørnespark som Lindsey Horan headede ind til 1-1 for USA til stor begejstring, og kampen stod nu lige.

Holland holdt et godt tempo mod USA i store dele af kampen, men deres niveau dalede mod den velsmurte holdmaskine i den sidste del af kampen. USA stormede fremad, og Holland måtte mere og mere fokusere på at forhindre, at amerikanerne fik scoret et mål mere. Og det lykkedes de med. Kampen sluttede 1-1 i gruppe E.

Med resultatet og begge hold på fire point er der meget der taler for at USA og Holland bliver de to hold der går videre til ottendedelsfinalerne, selvom både Portugal og Vietnam spiller om vigtige point om formiddagen. USA fører lige nu gruppespillet med en bedre målforskel og er favoritter til gruppesejren.

USA – Holland, 1-1 (0-1)

’17 0-1 Jill Roord
’62 1-1 Lindsey Horan

Sidste runde i Gruppe E

  • Tirsdag d. 1. august kl. 09:00 Portugal – USA (Eden Park)
  • Tirsdag d. 1. august kl. 09:00 Vietnam – Holland (Forsyth Barr Stadium)

 


Usbekistan U23 - Spanien U23
Max