UEFA playoff-kampene til VM 2023 i kvindefodbold, som bliver afholdt i New Zealand og Australian, er nu blevet spillet og de tre vindere blev, Irland, Portugal og Schweiz. Irland og Schweiz har begge sikret sig en plads til VM 2023, da Irland sluttede på 1. pladsen og Schweiz på 2. pladsen, mens Portugal skal spille internationale playoff kampe, hvor lande fra alle andre verdensforbunde er med. 

Playoff resultater, UEFA playoff-kampe til VM 2023 i kvindefodbold

Placering Hold KS V U T Point Udfald
1 Schweiz 9 7 1 1 22 2023 VM i Kvindefodbold
2 Irland 9 6 2 1 20 2023 VM i Kvindefodbold
3 Portugal 9 6 1 2 19 Internationale playoff-kampe

Lodtrækningen til de internationale playoff-kampe er allerede blevet afholdt, og der er udsigt til at der vil være nogle meget interessante kampe, at se frem til. Der er 3 grupper som alle indeholder lande, som kan kvalificere sig til VM 2023. Vinderne af Gruppe A, B og C vil hver især kunne se frem til, at spille med, om den mest prestigefyldte internationale turnering inden for elitefodbold. 

Danmarks kvalifikation og lodtrækning til gruppespillet 

Danmarks kvindelandshold har allerede sikret sig kvalifikation til VM 2023 og det bliver interessant at se, hvilke lande det danske landshold, kommer i gruppe med. Da Danmark er i pulje 3 i lodtrækningen betyder det, at det er uundgåeligt for de danske tropper, at de kommer i gruppe, med nogle af favoritterne, såsom USA, Sverige og de seneste europæiske mestre fra England. Det er dog selvfølgelig stadigvæk muligt for Danmark, at spille sig videre fra gruppespillet. Lodtrækningen kommer til at foregå i Auckland, New Zealand d. 22 Oktober 2022 og kan ses live på Viaplay.


Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth