Foto: Wallpaperflare.com

Det danske kvindefodboldlandshold skal spille VM-kvalifikations kampe i denne uge, hvor modstanderne hedder Rusland og Bosnien og Hercegovina. Hvis Danmark formår at vinde begge kampe, kommer de op på 18 point efter 6 kampe og med 4 kampe tilbage, er der gode udsigter til kvalificering til VM 2023, som skal afholdes i Australien og New Zealand. 

Sidste gang Danmark mødte Rusland var i 2017 og der vandt de danske tropper 6-1, så der gode chancer for, at Danmark får et godt resultat. Danmark har også senest slået Bosnien og Hercegovina med 8-0 og det forventes også at Danmark vinder denne kamp stort.

Danmarks kvindefodboldlandshold har indtil videre domineret deres gruppe og er ubesejrede, med 28 mål scoret og 1 mål indkasseret. Hvis Danmark formår at kvalificerer sig, er der udsigt til en VM-turnering med de store favoritter som USA, Sverige, Holland, Canada og England. Danmark er ikke blandt favoritterne til at vinde VM, men kan udfordre ethvert hold, hvis de spiller på deres bedste niveau.

Flere af de Danmarks spiller er til daglig ansat i store Europæriske klubber, hvilket betyder at de spiller med de bedste spillere. Det vil være en fordel for Danmark, hvis de kommer op imod de store nationer.