Foto: Emilio Garcia / Unsplash

Det danske fodboldkvindelandshold er rykket endnu tættere på VM-kvalifikation, efter sejre over Rusland og Bosnien og Hercegovina. I den første kamp mod Bosnien og Hercegovina vandt de danske piger 3-0 – målene blev scoret af Kathrine Møller Kühl, Signe Bruun og Emma Snerle. Det var endnu en kampdemonstration fra Danmark, der dominerede stort set hele kampen. 

Nogle dage senere skulle Danmark så møde Rusland, som har været det næstbedste hold i gruppen. Her blev det til en 3-1 sejr til Danmark, med mål fra Signe Bruun, Sanne Troelsgaard og Mille Gejl. Dermed led russerne deres første nederlag i kvalifikationspillet, mens Danmark forblev ubesejrede. 

Udover at være meget tæt på at kvalificere sig, har Danmark scoret flest mål i gruppen, samtidigt med have indkasseret færrest mål. Signe Bruun er også topscorer i kvalifikationsspillet med 12 mål i alt. 

I de næste kampe skal Danmark møde Malta og Azerbaijan og her er det danske landshold også favoritter – skulle de vinde disse to kampe, vil Danmark sikrer sig kvalifikation til VM 2023, som skal spilles i Australien og New Zealand.