Det danske kvindelandshold i fodbold skal til sommer spille VM 2023 i Australien og New Zealand. Danmark er med i en venskabsturnering i Frankrig i Februar, som optakt til VM 2023.

Danmarks kvindelandshold i fodbold er med i Gruppe D ved VM 2023. Her skal Danmark møde England og Kina, mens den 3. og sidste modstander i gruppen bliver afgjort mellem Senegal, Haiti og Chile.

Før VM 2023 i Australien og New Zealand begynder, skal Danmark være med i venskabsturneringen Tournoi de France.

Optakt til VM 2023

Tournoi de France 2023 er den anden udgave af Tournoi de France, en international kvindefodboldturnering, der afholdes i Laval og Angers i Frankrig mellem 15. og 21. februar 2023.

Fire inviterede hold deltager i turneringen, hvor alle lande skal spille 1 kamp mod hinanden. Pointene tildeles efter formlen tre point for en sejr, et point for en uafgjort og ingen point for et nederlag. Hvis holdene har lige mange point, afgøres det ved målscore.

Holdene, der deltager i turneringen, er Frankrig, Norge, Danmark og Uruguay. Deres FIFA-rangeringer i december 2022 er henholdsvis nummer 5, 13, 18 og 67. Den første kamp vil blive spillet den 15. februar 2023.

Hvor kan man se Tournoi de France 2023?

Det er endnu ikke fastlagt, hvor præcist man kan se turneringen live i Danmark. Sidste år var det dog gennem Eurosport Player og Dplay, at man kunne se kampene.

Hold øje med denne side, for at holde dig opdateret omkring, hvor man kan se venskabsturneringen.