VM i kvindefodbold bliver afholdt fra d. 20 Juli til den 20. August og åbningskampen bliver spillet allerede i morgen og Danmark er naturligvis med i slutrunden. 

I løbet af dagen i dag træder de to værtsnationer ind på banen i deres respektive VM-premierer, dette foran forventningsfulde hjemmesupportere. New Zealand tager imod Norge på Eden Park i Auckland, hvor holdet med god margin vil kunne slå den nyligt opsatte rekord for fremmøde til en af ​​holdets hjemmekampe.

På samme måde vil Australien håbe på at gøre det samme, når de gæster Irland på Stadium Australia i Sydney , en arena, der højst rummer lidt over 75.000 tilskuere. Holdet spillede deres VM-replay mod Frankrig foran 50.000 mennesker, et antal der med sikkerhed vil blive slået i de kommende uger.

Danmark kommer først ind i turneringen på lørdag, så med en kamp mod Kina . Hvor stort publikum bliver på stedet er uklart, men opbakningen her hjemmefra bliver med garanti stor. Mødet finder sted klokken 14:00 dansk tid, så det bliver tid til at stille uret for at heppe holdet frem til vigtige point. Du kan se kampen, ligesom andre kampe, på TV6 eller streame det hele på Viaplay , hvor du for eksempel kan starte kampen efterfølgende, hvis du savner at stå op i tide.

Hvor kan man se og streame VM i fodbold 2023?

Som altid bliver VM 2023 i fodbold vist live på dansk TV. Det er NENT group som har købt TV-rettighederne til slutrunden. Du kan se alle kampe live på streamingtjenesten Viaplay og udvalgte kampe, inklusiv Danmarks kampe, vil blive vist på tværs af NENTs TV-kanaler.

Hvornår bliver åbningskampen og finalen spillet?

Åbningskampen i turneringen vil blive spillet mellem Norge og New Zealand på Eden Park i Auckland den 20. juli 2023. Finalen vil finde sted den 20. august 2023 på Sydney Olympic Stadium i Australien.

Kan Danmark vinde VM 2023?

Danmarks kvindelandshold er ikke umiddelbare favoritter til at løfte trofæet ved denne slutrunde. Dog er det ikke en umulig sag. Hvis Danmark formår at spille på deres højeste niveau, kan de godt matche favoritterne såsom England og USA.

Hvem skal Danmark spille mod ved VM 2023?

Danmarks kampprogram ved gruppespillet så således ud:

Lørdag d. 22. juli kl. 14:00
Danmark – Kina
Perth Rectangular Stadium (Perth)

Fredag d. 28. juli kl. 10:30
England – Danmark
Sydney Football Stadium (Sydney)

Tirsdag d. 1. august kl. 13:00
Haiti – Danmark
Perth Rectangular Stadium (Perth)


Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth