Otte grupper er spillet færdig, og nu skal 16 hold spille slutspil i fodbold-VM 2023 om tre medaljer. Herunder oplister vi samtlige otte ottendedelsfinaler i kvindernes VM 2023 og kampprogrammet for disse.

Det har været et langt, intensivt gruppespil som har strakt sig over et par uger siden starten af VM d. 20. juli. New Zealand og Australien har sammen været værter for alle gruppespilskampe, og nu er de 32 lande blevet til 16. Alle gruppevindere og gruppetoere er gået videre til slutspillet, hvor der er udformet et slutspilstræ. Første fase i slutspillet er ottendedelsfinalerne. Herunder oplister vi kamptiderne og datoerne for VM-ottendedelsfinalerne.

En af VM’s debutanter, Marokko, gik videre til ottendedelsfinalerne som den eneste debutant i slutrunden. Store nationer som Brasilien og Tyskland missede ottendedelsfinalerne, og det samme gælder den ene værtsnation, New Zealand.

Danmark er i højre side af slutspilstræet, og hvis danskerne vinder over værtslandet Australien i ottendedelsfinalen, så vil de komme til at spille mod Frankrig eller Marokko i kvartfinalen. England, Nigeria, Colombia og Jamaica er i samme side af slutspilstræet, og hvis danskerne skulle gå videre til semifinalen, så er det et af de fire lande de vil møde der.

Alle kampe vises på Viaplay og TV3.

Lørdag d. 5. august

Schweiz – Spanien
07:00

Japan – Norge
10:00

Søndag d. 6. august

Holland – Sydafrika
04:00

Sverige – USA
11:00

Mandag d. 7. august

England – Nigeria
09:30

Australien – Danmark
12:30

Tirsdag d. 8. august

Colombia – Jamaica
10:00

Frankrig – Marokko
13:00

 


Usbekistan U23 - Spanien U23
Max