Her kan du læse om, hvordan du kan se alle semifinalerkampene på TV og streaming ved VM 2023 i kvindefodbold. 

Søndag den 13. august er der lagt op til en spændende semifinale i VM i kvindefodbold mellem Spanien og Sverige. Kampen fløjtes i gang kl 10 om formiddagen. Spanien har imponeret undervejs i turneringen med deres teknisk stærke spil, mens Sverige har overrasket positivt ved at spille sig helt frem blandt de sidste fire hold. Det bliver en nervepirrende dyst mellem to lige modstandere. Kampen transmitteres på både TV3 og VIAPLAY.

Onsdag den 16. august brager den anden semifinale så i gang kl 12, hvor Australien tørner sammen med England. De engelske kvinder har vist storform i turneringen indtil videre, og de bliver svære at slå for Australien. Men australierne har tidligere overrasket ved VM, så det kan gå begge veje. Også denne kamp vises på TV3 og VIAPLAY.

VM-feberen stiger altså i disse dage op til de afgørende kampe i turneringen. Kvindefodbold har de seneste år oplevet stor fremgang, og interessen for at følge med er stigende. Nu gælder det om at komme godt fra start i semifinalerne for de fire hold med ambitioner om VM-guldet.


Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth