I en spændende kulmination på CONMEBOLs præolympiske turnering i 2024 har Paraguay og Argentina sikret sig deres pladser til herrernes fodboldturnering ved OL i 2024.

Paraguay der fremviste en blanding af taktisk dygtighed og ungdommeligt overskud, blev mestre, mens Argentinas blanding af dygtighed og beslutsomhed sikrede dem andenpladsen.

Det bliver dermed Paraguay og Argentina, der skal bære den sydamerikanske fane til OL. Her kan vi se frem til fodboldfremvisning fra den bedste skuffe, når sydamerikanerne indtager verdensscenen.

Herrernes fodboldturnering ved OL i 2024 kommer desuden til at bestå af en bred vifte af hold fra hele verden. Sammen med Paraguay og Argentina fra Sydamerika vil turneringen omfatte:

-Værtsnationen Frankrig, som automatisk er kvalificeret som værtsland.
-Den Dominikanske Republik og USA fra CONCACAF-regionen.
-Spanien, Israel og Ukraine fra Europa, efter deres præstationer i UEFA European Under-21 Championship.
-Marokko, Egypten og Mali fra Afrika, som har sikret sig deres pladser gennem U-23 Africa Cup of Nations.
-New Zealand fra Oceania Football Confederation (OFC), som kvalificerede sig via OFC’s OL-kvalifikationsturnering for herrer.

Disse hold vil sammen med andre deltage i en turnering, der ikke kun fremviser nye fodboldtalenter, men også legemliggør den ånd af sammenhold og konkurrence, som De Olympiske Lege står for. Med en så bred vifte af fodboldstile og talenter, der bliver vist frem, bliver herrernes fodboldturnering ved OL i Paris 2024 klart et højdepunkt under begivenheden.