LeoVegas

VM 2022 i Qatar er altså næsten spillet færdig og vi er nu nået, til medaljeopgør. Frankrig besejrede Marokko i semifinalen og skal nu spille VM 2022 finale mod Argentina, mens Marokko skal spille om 3. pladsen mod Kroatien.

Den spændende VM 2022-semifinale mellem Frankrig og Marokko blev spillet i Al Bayt Stadium i Doha, Qatar. Frankrig gik videre til VM 2022 finale, efter en sejr på 2-0 over Marokko. Målene kom fra Theo Hernandez i det 5. minut og Randal Kolo Muani i det 79. minut.

Frankrig møder nu Argentina i finalen, som bliver spillet i Lusail Stadium. Marokko vil spille om 3. pladsen mod Kroatien, som tabte til Argentina i deres semi-finalekamp med 3-0. Derfor bliver det altså et finaleopgør, hvor Lionel Messi skal op imod hans holdkammerat fra PSG, Kylian Mbappe.

Frankrig viser styrke i semi-finalen

Frankrig viste sig at være en stærk modstander i semi-finalen mod Marokko, med en god præstation fra start til slut. Theo Hernandez fik scoringen i gang med et flot mål i det 5. minut,. Marokko forsøgte at finde en vej tilbage ind i kampen, men Frankrigs forsvarsstyrke holdt stand og tillod kun få reelle målchancer. Hugo Lloris havde en kanonpræstation i målet og sikrede, at Frankrig ikke indkasserede mål.

Randal Kolo Muani sikrede sejren med et mål i det 79. minut, efter et flot angreb fra Frankrigs Kylian Mbappe. Marokko havde ingen chance for at komme tilbage i kampen på det tidspunkt, og Frankrig kan nu se frem til VM 2022 finale mod Argentina.

Marokko spiller om 3. pladsen mod Kroatien

Marokko vil nu skulle koncentrere sig om at spille om 3. pladsen mod Kroatien, efter at have tabt til Frankrig i semi-finalen. Kroatien tabte også deres semi-finalekamp, da de mødte Argentina og det opgør endte med et nederlag på 3-0. Denne kamp om 3. pladsen vil blive spillet på Khalifa International Stadium. Marokko vil sikkert gøre deres bedste for at sikre en 3. plads i turneringen, men det bliver svært mod et Kroatien-hold, der på papiret har et stærkere hold end marokkanerne.