Det danske futsallandshold er for første gang med i VM-kvalifikationens Main Round. Hvis Danmark formår at komme videre, giver det en plads til VM 2024 i Futsal.

Efter to nederlag i efteråret startede holdet svært, men nu er det tid til returopgørene og en forhåbentlig revanche. Den første kamp spilles mod Rumænien d. 5. marts på hjemmebane i Skansen, Sønderborg.

Landstræner Nikolaj Saabye siger: ”Det bliver en utrolig svær opgave, men vi håber og tror på, at vi trods modstanderens kvalitet kan hive point i land.”

Sidste kamp mod Rumænien startede med en føring for Danmark, men en stærk modstander og nogle personlige fejl førte til, at holdet måtte rejse hjem med et 1-5 nederlag i rygsækken. Saabye siger: ”Vi overraskede dem noget på udebane og spillede overordnet en flot kamp, så jeg forventer endnu en brag af en kamp – især med støtte fra hele Sønderborg.”

Efter kampen mod Rumænien tager holdet til Finland til endnu et returopgør. Den kamp spilles d. 8. marts kl. 17 i Helsinki.

Kampen mod Rumænien spilles i Skansen i Sønderborg d. 5. marts kl. 13, og entrépriserne er 50 kr. for voksne (+16) og 25 kr. for børn. Billetter kan købes på https://boldbillet.dk/show/event/dbu-vs-rumaenien-5-mar-2023. Holdet er klar til kamp, og vi håber på god støtte fra danskerne.

Danmarks Futsaltrup til VM 2024 i Futsal kvalifikation

Spiller Klub Position
Nis Andersen Gentofte Futsal
William Rams Hjørring Futsal Klub
Adam Fogt Gentofte Futsal Fut
Ayoub Ahmani Sørensen Gentofte Futsal Fut
Casper Knudsen Hjørring Futsal Klub Fut
Emil Scott Rasmussen Gentofte Futsal Fut
Ermin Kasumovic Hjørring Futsal Klub Fut
Jakob Truelsen Lystrup Futsal Fut
Jeppe Laursen Lystrup Futsal Fut
Kevin Jørgensen Gentofte Futsal Fut
Mads Falck Skoftebyn Futsal Fut
Morten Larsen Gentofte Futsal Fut
Oscar Merling Hansen Gentofte Futsal Fut
Rasmus Johansson Gentofte Futsal Fut
Rasmus Lucht København Futsal Fut