I den sidste kamp i kvalifikationen til VM i fodbold for kvinder i 2022 vandt det danske kvindelandshold 5-1 over Montenegro. Den eftertrykkelige sejr viste det danske holds styrke. Det er lykkedes dem at kvalificere sig til VM for kvinder.

Spillet indeholdt dog også udfordringer. Danmark måtte kæmpe hårdt for at besejre Montenegro. I sidste ende sejrede Danmarks ekspertise og erfaring dog. Med denne sejr fastholder de deres uplettede kvalifikationsrekord, idet de har vundet alle 8 kvalifikationskampe, mens de har scoret 40 mål og kun lukket 2 mål ind. Danmarks Sofie Svava startede kampen på sidelinjen i en 3-4-2-1-formation. Holmgaards frisparksmål i det tredje minut gav Danmark overtaget og gjorde det muligt for dem at overtage kampen. Karen Holmgaard, der var oppe mod mange modstandere i feltet, headede en lobet bold til venstre for målmanden og bragte Danmark i front.

Montenegro formåede at skabe chancer på trods af Danmarks dominans. Målet kom fra en tværpasning fra Montenegros anfører, Jasna Đoković, nær den fjerneste stolpe, som blev fulgt op af et fantastisk løb af Jelena Vujadinović. Målet blev scoret i det 22. minut. Hun eksekverede sin afslutning fejlfrit og udlignede til 1. Efter at Harders direkte frispark i Montenegros straffesparksfelt ramte Jelena Karličićs hånd, fik det danske hold hurtigt et straffespark fra den foregående frisparksmulighed. Lars Søndergaards mandskab genvandt føringen som følge af Harders straffespark.

Da Danmark bragte sig foran, og Montenegro blev reddet af overliggeren, startede anden halvleg på samme måde som første halvleg. Efter at Rikke Sevecke var den første til at reagere på en løs bold i straffesparksfeltet efter et hjørnespark og slog et skud, der først blev stoppet af en Montenegro-spiller, stod Danmarks Ballisager for det sidste touch, der gjorde, at bolden passerede målmanden og gik i nettet. Sofie Svava blev skiftet ind i det 71. minut og gjorde en øjeblikkelig indsats. Hun lavede en dejlig tværpasning ind i straffesparksfeltet, som Harder snildt scorede til 4-1. Senere gav hun Josefine Hasbo en lav bold på tværs af målet til at score.