CONCACAF-mesterskabet for kvinder i 2022 var den 11. udgave, der blev afholdt fra den 4. til den 18. juli, hvor i alt otte hold kæmpede om en plads til FIFA VM for kvinder i 2023. USA, Canada, Jamaica og Costa Rica kvalificerede sig automatisk som de fire bedste hold i regionen, mens to hold gik videre til inter- konføderation slutspil.

Jamaica scorede et mål i forlænget spilletid for at vinde slutspillet om tredjepladsen mandag den 18. juli. I det 102. minut scorede Kalyssa Van Zanten, der var kommet ind i kampen i det 99. minut som indskifter, kampens første mål med en højrefodet afslutning, hvilket bragte hendes hold i position til at vinde. Som følge heraf tog Jamaica tredjepladsen i Concacaf W-mesterskabet og sikrede sig en plads i OL-slutspillet for at møde konkurrencens nummer to i næste års OL- spille-i.

Med en sejr over Canada i titelkampen den 18. juli fik USA automatisk adgang til VM i kvindefodbold. Efter at Allysa Chapman fra Canada havde begået en forseelse mod Rose Lavelle i feltet, scorede Alex Morgan sit 12. sæsonmål på straffespark, som blev kampens første og eneste mål. Vinderen af 2018 CWC Top Goal Scorer Award modtog prisen som konkurrencens bedste spiller, efter at hun roligt omsatte et straffespark i det 78. minut af mandagens finale for at sikre USA sejren. Efter finalen scorede Morgan i alt tre mål og var dermed med til at hjælpe amerikanerne med at sikre deres niende CWC-titel. Med sejren har USA sikret sig en plads ved W Gold Cup i 2024 og OL i Paris.

Jamaica og Costa Rica led begge 3-0-nederlag til henholdsvis USA og Canada. Costa Rica blev nummer to i deres gruppe og nåede dermed deres mål om at kvalificere sig til VM, selv om det ikke lykkedes dem at nå den store finale, da de tabte 3-0 til USA i semifinalen. I sidste ende endte de dog med at vinde fjerdepladsen. Det samme kan siges om Jamaica, som overraskede alle ved at nå deres andet VM i træk. Desværre var de uheldige i semifinalen, hvor de tabte 3-0 til de olympiske mestre fra Canada. I denne kamp var de caribiske kvinder mere modige, end de havde været i gruppespillet, og de endte med at tage tredjepladsen i turneringen.