Velkommen til vores side om spilfirmaer. Her oplister vi de spilfirmaer som tilbyder de bedste odds og bonusser til fodbold-VM 2023. Nogle spilfirmaer har fokuseret mere end andre på verdensmesterskabet, og det er derfor en god idé med en topliste over de firmaer, som fokuserer på VM og har det bedste udbud under slutrunden.

Det danske spilmonopol blev afskaffet i 2012, og de firmaer der ønsker at udbyde spil på det danske marked skal i stedet have en licens. Den danske spillicens garanterer at firmaerne er seriøse og sikre.

Topliste VM-bonusser

 • Få 100 % matched freebet op til 1.000 kr.

 • Min. indsats på 100 kr til odds 1.80.

 • Læs mere om regler og vilkår

Till Expekt

18+, Gælder kun nye kunder. Min. indsats på 100 kr til odds 1.80. Maks freebet op til 1000 kr. F.eks. bet 1000 kr og få et freebet på 1000 kr. Skal bruges inden 14 dage. Stopspillet.dk. Selvudeluk via ROFUS.nu. Spil ansvarligt.

 • 100 % velkomstbonus op til 1.000 kr.

 • Omsætningskrav: 1x, min. odds 1.2, 60 dage.

 • Læs mere om regler og vilkår

Till bet365

18+, Gælder kun nye kunder, 100 % velkomstbonus op til 1.000 kr. Mindste indbetaling 60 kr. Bonussen gælder i 30 dage. Dine væddemålskreditter kan ikke udbetales. Eventuelle gevinster fra indsatser for væddemålskreditter tilføjes til din udbetalingsbare saldo, men indsatser for væddemålskreditter inkluderes ikke i eventuelle gevinster. Stopspillet.dk. Selvudeluk via ROFUS.nu. Spil ansvarligt.

 • Få 100 % indbetalingsbonus op til 1.000 kr.

 • Gennemspilskrav: 10x (5x indbetaling + 5x bonus) (min. odds 1.8), 60 dage.

 • Læs mere om regler og vilkår

Till ComeOn

18+, Gælder kun nye kunder, 100 % velkomstbonus op til 1.000 kr. Mindste indbetaling 40 kr. Bonussen gælder i 60 dage. Stopspillet.dk. Selvudeluk via ROFUS.nu. Spil ansvarligt.

 • Freebet der matcher det første beløb du spiller for på live spil på mobilen

 • Min. indbetaling og indsats på 100 kr. til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks. freebet op til 1000 kr.

 • Omsætningskrav: Intet omsætningskrav på gevinster ved frebettet

 • Læs mere om regler og vilkår

Till LeoVegas

18+, Gælder kun for nye kunder bosat i Danmark. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. 

 • Sæt op til 1.000 kr. ind og få 100 % bonus op til 1.000 kr.

 • Omsætningskrav: 8x på sport inden for 60 dage.

 • Læs mere om regler og vilkår

Till Unibet

18+, Gælder kun nye kunder, 100 % velkomstbonus op til 1.000 kr. Mindste indbetaling 40 kr. Bonussen gælder i 60 dage. Stopspillet.dk. Selvudeluk via ROFUS.nu. Spil ansvarligt.

For alle som spiller hos et firma, som har en dansk licens, så er sportsbets skattefrie og dermed er udbetalingerne også skattefrie. Det betyder at den gevinstsum du ser på skærmen, også er den du senere får ind på din bankkonto. Dog er det værd at være opmærksom på at et spilfirma kan have en dansk brugerflade, men operere fra udlandet uden en dansk licens.

På den her liste finder du bettingfirmaer, som tilbyder en velkomstbonus for dem som registrerer en konto. Velkomstbonussen er kun tilgængelig en gang per firma. Læs altid vilkårene og kravene hos det specifikke firma, du vil oprette en konto hos.

Der er masser af forskellige spilfirmaer som tilbyder betting på fodboldkampe. Når det drejer sig om de store mesterskaber så som EM og VM så gælder det de fleste firmaer. Men vær opmærksom, for det er ikke alle firmaer, der dækker de store mesterskaber, derfor kan det være godt at kigge de odds igennem som firmaet tilbyder så du kan sikre dig, at du kan komme til at spille på kampene til VM hos netop det firma du har valgt.

Bettingfirmaer og bonusser

Som du sikkert allerede ved er der et antal spilfirmaer, som tilbyder bets på fodboldkampe. Det er svært at sige, hvilket spilfirma der er det bedste i Danmark, da det kommer an på hvad du vil opnå med dit spil. Men hvis det netop er fodbold-VM du vil spille på, så er du kommet til rette sted, da det er disse firmaer vi fokuserer på i listen ovenfor.

Når det kommer til slutrunder, er det ikke altid sådan at alle spilfirmaer tilbyder spændende bettingtilbud. Derfor bør du inden du registrerer din spilkonto undersøge oddsene og spiludbuddet for at sikre at du har mange alternativer, når du spiller på kampe til verdensmesterskabet.

Forskellige ting at spille på under VM 2023

Når du spiller på en fodboldkamp, satser du normalt en sum penge på det hold du tror har den bedste chance for at vinde kampen. Der er dog en række andre parametre du kan se på og spille på. Man kunne måske tro, at det kræver en dybdegående analyse af begge hold, men sandheden er, at det nogle gange rækker langt bare at tage en chance.

Et eksempel på andre spil end kampresultatet er, at du kan gætte på hvor mange hjørnespark, mål, indkast eller straffespark der kommer i en kamp eller en halvleg. Naturligvis er der statistik, som man kan anvende som udgangspunkt for sit spil, men det betyder jo ikke nødvendigvis, at det som statistikken antyder kommer til at ske.

Livespil under kampen

Hvis du ikke har tid til at researche på begge hold inden kampen, så kan du vente til kampen er begyndt før du lægger dit spil. Du kan dermed studere begge hold og få en idé om, hvordan kampen kan tænkes at udvikle sig. Når du har fået en fornemmelse for kampen, kan du placere et livespil. Alle firmaer i vores liste tilbyder dig som spiller at spille live.

Livebetting begynder ved kickoff og er åbent helt frem til kampens afslutning. Oddsene for hvad der kan ske i kampen ændrer sig, mens kampen spilles, så du skal altid forsøge at finde den rigtige situation til dit spil. Under kampen er der mange spændende ting at spille på, alt fra det klassiske 1X2 spil til hvilket hold eller hvilken spiller der vil score det næste mål.

Bonusser og gratis spil under fodbold-VM

Lige siden kvalifikationen begyndte og frem til mesterskabet begynder er mange nye spillere blevet lokket til at forsøge at lykkes med at spille på kampene. En væsentlig grund til dette er at mange spilfirmaer tilbyder store bonusser og andre generøse tilbud, som kan være svære at modstå. Da spilfirmaerne for nuværende ifølge spillicensen kun har lov til at tilbyde en bonus per spiller kan det være fornuftigt at sammenligne de forskellige tilbud for at sørge for, at du vælger det bedste.

Udover bonusser, så kan forhøjede odds og gratis spil tilbydes, da der ikke på samme måde er regler for dette i spillicensen. Her er en oversigt over de mest almindelige velkomstbonusser som tilbydes af bettingfirmaerne under verdensmesterskabet.

Gratis spil

I tilknytning til slutrunder er det almindeligt at spilfirmaer tilbyder såkaldte ”gratis spil” eller ”free bets” som de også nogle gange kaldes. Gratis spil er en fast sum, som du kan lægge på hvilket som helst af de kampe, der er tilgængelige hos spilfirmaet. Hvis du vinder dit spil, vil gevinsten blive udbetalt som normalt, men spilfirmaet tager den sum du har spillet for tilbage.

Visse spilfirmaer betaler dog hele gevinsten tilbage, inklusive værdien af dit gratisspil. Et gratis spil kommer nogle gange med krav om at oddsene ligger på et vist niveau, hvilket du bør undersøge ved at læse spilfirmaets vilkår og regler.

Risikofrit spil

Nogle spilfirmaer udbyder også såkaldte ”risikofrie spil”. De minder på mange måder om gratis spil, men adskiller sig på nogle måder. Et risikofrit spil består også af en fast sum, som du kan satse på en kamp. Hvis du vinder, så ganges dit risikofrie spil med odds og det er pengene du vinder tilbage til din konto. I det tilfælde, at du taber, så får du din indsats tilbage, som du derefter kan satse på et andet spil.

Du bør dog have styr på hvordan gevinsten i dit risikofrie spil er udformet. I nogle tilfælde udbetales den som kontanter, men der er også tilfælde, hvor den udbetales som et gratis spil eller bonuspenge – også kaldet kreditter – med særlige spilvilkår. Naturligvis er førstnævnte at foretrække.

Forbedrede odds

Et andet attraktivt tilbud fra spilfirmaerne er at forhøje oddsene. Forhøjede eller forbedrede odds betyder at odds på et bestemt spil er betydeligt højere for alle nye spillere. Ofte er odds ganget med ti, hvilket betyder en utroligt god udbetaling, hvis du skulle vinde. Der er dog ofte begrænsninger på hvor mange penge du får lov til at satse for at udnytte tilbuddet.

Hvis spilfirmaet tilbyder forhøjede eller forbedrede odds, så bør du læse om hvad der gælder for gevinstpengene. I nogle tilfælde kan gevinsten udbetales som bonuspenge, som skal satses hos spilfirmaet inden du kan trække pengene ud på din bankkonto.

🏅 Hvilket spilfirma er bedst under fodbold-VM 2023?

Da alle spillere leder efter forskellige ting, så er det svært at udpege ét bestemt spilfirma som bedst. Vi har samlet nogle af de bedste i vores liste, og de tilbyder alle spil på slutrunden i Australien og New Zealand.

💰 Hvilke spilfirmaer tilbyder bonusser under verdensmesterskabet?

I dag tilbyder næsten alle spilfirmaer en eller anden form for bonus til sine nye spillere. Desuden har mange af dem også særtilbud under slutrunden i form af forbedrede odds, risikofrie spil eller gratis spil.